Despre Beddings

Beddings.ro este un magazin online ce a aparut din nevoia romanilor de a avea produse necesare pentru casa, astfel incat confortul locuintei sa fie maxim.

Misiunea noastra este de a va oferi o gama completa de produse necesara pentru orice locuinta la un raport calitate-pret excelent.

Viziunea noastra este de a fi numarul 1 in ceea ce priveste preferintele romanilor pentru produsele de casa, tocmai de accea ne marim gama de produse regulat.

Valorile prin care ne ghidam activitatea zilnic sunt orientare catre client, spirit de echipa, respect si performanta.

Lenjeriile de pat sunt cele mai populare accesorii de pat ce nu lipsesc din niciun dormitor. Rolul lor este acela de a acoperi salteaua, pernele si patura sau pilota, insa in cazul in care sunt alese inspirat in raport cu celelalte articole din dormitor, acestea pot deveni adevarate piese de decor, completand designul camerei si schimband atmosfera.

De fiecare data cand doresti o schimbare in casa ta, poti incepe cu design-ul peretilor, noi va punem la dispozitie modele variate de tapet si stickere, care va vor infrumuseta camera fara sa investiti foarte mult in renovare. Este necesar sa alegeti modele care se potrivesc cu mobilierul pe care il aveti in casa. Daca va ganditi sa va schimbati mobilerul am introdus in ofera noastra mobilier textil usor de montat si de transportat. Exceptand pretul mic, acestea sunt incluse in noile tendinte de design interior.

O cuvertura de pat bine aleasa, in nuante cromatice asemanatoare cu cele ale peretilor sau a mobilei, va asigura atat confortul cat si ambientul de care aveti nevoie. De exemplu, daca alegi o cuvertura de pat 5D, veti avea parte de rafinament si eleganta, de senzatie placuta si confortabila la atingere.