Termeni si conditii

1. DEFINITII

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED este societatea care administreaza domeniul beddings.ro si subdomeniile acestuia (numit in continuare "SITE"). TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED denumita in continuare "TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED", societate organizata in baza legii, cu sediul social in RODI ATTIKOU, 8A, LAKATANIA, 2332, NICOSIA, CYPRUS- (Sediul Social), avand codul de inregistrare fiscala 10358431R, telefon: 031.814.29.24.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CONTINUT are urmatoarea definitie:• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;• continutul oricarui email trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED intr-o anumita perioada;• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;• date referitoare la TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, sau alte date privilegiate ale acesteia.

PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUTUL SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, prin care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, indiferent de modalitatea de livrare.

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoarea exprimata in lei, platita de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED cu referire la informatiile continute de acesta.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR. Pentru motive justificate TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED. In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Relatii cu clientii al TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED isi deruleaza operatiunile pe SITE.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (email) sau telefonic.

Pentru motive justificate, TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA, vom anunta CLIENTUL la adresa de email sau la numarul de telefon puse la dispozitia TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre un reprezentant TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

3. COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online; 2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, in cazul platii online; 3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte; 4. clientul a realizat in trecut alte comenzi pe care nu le-a ridicat.

4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON).

In cazul platilor online TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, in orice moment, fara preaviz.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va informa CLIENTUL asupra pretului corect. De asemenea, o COMANDA pentru un produs cu pretul afisat gresit nu va fi expediata decat in cazul in care CLIENTUL doreste COMANDA la pretul corect.

5. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

6. MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va emite catre CLIENT o factura-proforma pentru PRODUSELE si SERVICIILE ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente COMENZII, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei COMENZI, existente in CONT.

In cazul in care un PRODUS si/sau SERVICIU comandat de catre CLIENT, nu poate fi livrat de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul CLIENTULUI contravaloarea PRODUSULUI si/sau SERVICIULUI, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din CONTRACT.

7. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier).

8. DREPTUL DE RETRAGERE

Informatii despre dreptul de retragere se gasesc in pagina cu informatii aferente returnarii de produse.

9. PUBLICITATE

NEWSLETTERELE TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

10. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

11. INFORMATII LEGALE

11.1. RASPUNDERE TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si SERVICIILOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2. GARANTII

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent PRODUSULUI din COMANDA, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau.

Reclamatiile privind deficiente ale PRODUSULUI/PRODUSELOR achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact . CLIENTUL, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatul de garantie, in caz contrar existand riscul de a pierde garantia PRODUSULUI.

11.3. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

11.4. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

11.5. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUTUL, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

CLIENTULUI/UTILIZATORULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, decat cu acordul scris expres al TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED.

Orice CONTINUT la care CLIENTUL/ UTILIZATORUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED cu referire la acel CONTINUT.

CLIENTUL/ UTILIZATORUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUTUL numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

In cazul in care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED confera CLIENTULUI / UTILIZATORULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care CLIENTUL / UTILIZATORUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor CONTINUTURI definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor CONTINUTURI pe SITE sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED pentru respectivul CLIENT/UTILIZATOR sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest CONTINUT transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui CONTINUT, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre CLIENTsau UTILIZATOR, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si/sau al angajatului/prepusului TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:• activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED si a tertilor cu care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED;• participarea la concursuri, promotii;• transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);• statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;• pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;• cercetari de piata;• urmarirea datelor de vanzari.

TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Prin completarea in formularul de comanda pe SITE a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, CLIENTUL isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED a incheiat parteneriate in vederea oferirii PRODUSELOR prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele sau in baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED UTILIZATORII/CLIENTII isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: - o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate; - sa intervina asupra datelor transmise; - sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

In unele cazuri, este posibil ca TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies" sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. TPL TEXTILE PRODUCTION LIMITED recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

Pozele au caracter informativ, fiind doar de prezentare, nu o obligativitate contractuala. Modelele difera in unele cazuri fata de poza (amplasarea modelului pe lenjerie, culorile si nuantele de culoare, fara a se limita doar la aceste aspecte). In cazul pernelor modelul nu este identic ca si in poza (pot fi fie cu model, fie fara imprimeu) in functie de cum a fost taiat din material; exceptie o fac produsele unde se specifica ca sunt IDENTICE CU POZA.

ATENTIE: LENJERIILE DE PAT (CA SI ORICE PRODUS TEXTIL) TREBUIE SPALAT SI CALCAT INAINTE DE PRIMA UTILIZARE. FIIND LENJERII IMPRIMATE, LA PRIMA SPALARE POATE IESI SURPLUSUL DE VOPSEA.

Lenjeriile de Pucioasa sunt CONFECTIONATE la Pucioasa, nu materialul este de Pucioasa. Materialul este din import, confectionarea lenjeriilor facandu-se la Pucioasa, jud. Dambovita.